Home

Welkom op de site van het Servicecentrum Vrijwilligerswerk Velsen. Deze site biedt de mogelijkheid om op een overzichtelijke wijze snel en efficiënt alles over het vrijwilligerswerk in Velsen te weten te komen. Of u nu op zoek bent naar vrijwilligerswerk of u wilt bijvoorbeeld geïnformeerd worden over regelingen betreffende het vrijwilligerswerk velsen zal u daarbij op weg helpen.

Vrijwilligers

Het Servicecentrum Vrijwilligerswerk Velsen is er voor alle Velsenaren die actief zijn of willen zijn in het vrijwilligerswerk. Bent u op zoek naar die ene leuke vrijwilligersklus bekijk dan onze vacaturebank. Weet u nog niet zo goed wat bij u past dan denken wij graag met u mee. U kunt even binnenlopen of een afspraak maken. Onze adresgegevens en openingstijden vindt u in de rubriek ‘contact’.
Overige informatie die van belang is voor vrijwilligers vindt u in de rubriek ‘vrijwilligers’.

Organisaties

Organisaties kunnen bij Servicecentrum Vrijwilligerswerk Velsen terecht voor hulp bij het zoeken naar vrijwilligers. U kunt via de site zelf een vacature plaatsen of hiervoor contact opnemen met het Servicecentrum. Informatie over vrijwilligerswerk die van belang is voor organisaties vindt u in de rubriek ‘organisaties’. Voor informatie, advies, of ondersteuning kunt u ook contact met ons opnemen.

Servicecentrum Vrijwilligerswerk Velsen is onderdeel van Stichting Welzijn Velsen